Təhlükəsizlik kamerası Anker EufyCam Solo T8131

Elan kodu: 157410

Kateqoriya Təhlükəsizlik və Kamera

Qiymət 262 Azn

Brend - Anker
Xüsusiyyətləri - 2K B2C - EU/ES/FR/ES White
1 il rəsmi zəmanət
Çatdırılma mövcuddur
Məhsulların keyfiyyətinə zəmanət verilir
Bank köçürmə yolu ilə satış mümkündür
Kart vasitəsilə ödəniş mümkündür
Qiymət ƏDV daxil göstərilmişdir
Ünvan: Əcəmi Naxçıvani 138a, Bakı, Azərbaycan (Naxçıvani Residens-in yanı)
Malın tipi: Videomüşahidə
Malın növü: Müşahidə kameraları

CreaTech
Bakı şəhəri
Bu elanın vaxtı bitib. Oxşar elanlara baxın

Tarix: 06.04.2023

Tehlukesizlik kamerasi

Tehlukesizlik kameralarin satisi ve qurasdirilmasi Her nov kameralarin satisi wifi kameralar,Analoq kameralar,ip kameralar,dunyanin isdenilen yerinen online izleme imkani 2 il resmi zemanet verilir BirKart keverlidir

35 Azn
şlaqbaum quraşdırılması

Şlaqbaum satışı və quraşdırılması Resmi zemanetle <> Marka: Smart Parking <> İstehsal: Çin <> Rəsmi zəmanət 1-il <> Qolun uzunluğu 6m <> İşləmə gərginliyi:220V 50Hz <>

1000 Azn
Access control giris cixis sistemi quraşdırılması

Təqdim etdiyimiz Access control sistemi hem brelok, hem de kod ilə keçid etmək üçündür.Qapi kilidi (electron ve ya maqnit) ile de inteqrasiya edile biler. Qiymətə daxildir 1.Access control 2.Kilid mexanizm 3.Çıxış

219 Azn
Uzle tanıma kecid sistemi

Uzle tanıma kecid sistemi Üzlə keçid sistemi işə gələnlərin nizam-intizamını müəyyən etmək üçün istifadə edilir. Acces control sisteminin ən mükəmməl cihazı hesab edilir. Belə ki, cihazın üzərində üzlə tanıma

500 Azn
şlaqbaum Qx-500 quraşdırılması

Şlaqbaum satışı və quraşdırılması Resmi zemanetle <> Marka: Smart Parking <> İstehsal: Çin <> Rəsmi zəmanət 1-il <> Qolun uzunluğu 6m <> İşləmə gərginliyi:220V 50Hz <>

1000 Azn
Qapi tipli metal detektor quraşdırılması

Size En Son Model olan Qapi tipli Metal Detektoru teqdim edirik Metal detektor SH-MD6 Mehsula Resmi zemanet verilir Arka tipli metal detektor xarakteristilasi: ●Enerji techizati AC 100V-240V ●Isleme

1500 Azn
domofon Vg50 quraşdırılması

Təqdim etdiyimiz Access control sistemi hem brelok, hem de kod ilə keçid etmək üçündür.Qapi kilidi (electron ve ya maqnit) ile de inteqrasiya edile biler. Qiymətə daxildir 1.Access control 2.Kilid mexanizm 3.Çıxış

220 Azn
Domofon slinex

Slinex SM-07M modeli ukraina markasi olan unikal domofon Xususiyyetleri: Hereket detektoru (hereket olan kimi avtomatik yaddasda qeyd eliyir) Daxili yaddas 100sekil Elave mikro SD kart desteklemesi Mp3 melodiya

440 Azn
Kamera quraşdıılması

Salam deyerli müştərilər endirimli kompaniya. Hikvision modeli ile 4 kamera 299 azn ( daxili kameralar) Məhsularimiza 2 il resmi( yazili ) zəmanət veririk. Gece goruntuləri var. Telefonla izleme var. kamera 4

299 Azn
Şlaqbaum sistemləri

Şlaqbaum sitemləri binaların həyətlərinə və digər obyektlərin həyətlərinə rahatlıqla yerləşdirilə bilinən baryer sistemlərdi.

1200 Azn
avtomatik darvaza matoru Onedoors S300

Darvaza qolları ONEDOORS Resmi zemanetle satisi ●Çəki 14 kq ●İstehsal ölkə:Çin ●1 qola düşən maksimal çəki 500 kq ●1 qol üçün maksimal en 5 m ●Mühafizə sinfi İP44 ●İşləmə tempraturu -45.+65 ●Zəmanət 1 il

950 Azn
Domofon qurasdirilmasi

Slinex ukraina markasi olan domofonu teqdim edirik Muasir ve cox funksionalli Slinex domofonu Her dizayna ve zovge uygun olan SQ-07MTHD modeli teqdim edirik Slinex SQ-07MTHD+ ML20HD Displey:7"sensorlu IPS

540 Azn
şlaqbaum parkinq sistem quraşdırılması

Titan elektroniks olaraq size Parking sistem slaqbaumunu teqdim edirik Azərbaycanda yegənə və rəsmi nümayandəsı olaraq sizə yüksək keyfyyfiyətli və rəsmi zəmanətli Şlaqbaum sistemini təqdim edirik. • 1 il rəsmi

1040 Azn
Videoreqistrator quraşdırılması

●Model F18 (Uc kamerali-on,salon ve arxa) ●Ceklis derecesi:170° ●Cekilis keyfiyyeti:1080P/720P/480P ●Loop recording (Yaddas karti dolduqca,ozu kohne yazilari silir) ●Hereket askarlamasi,Ses yazma(Salonda) ●Maksimal

85 Azn
Siqnalizasiya sistemi G18

Muhafize sistemi Kerui G18 modeli Obyektleri evleri muhafize etmek ucun siqnalizasiya sistemi. Hereket qeyde alinan zaman telefona hem mesaj hemde zeng gondere bilir, ve avtomatik olaraq guclu sirena ishe dushur.

260 Azn
Siqnalizasiya sistemi satışı və quraşdırılması

Kerui siqnalizasiya sistemi ogurluga qarsi en mukenmmel siqnalizasiya sistemi Komplekt Hereket detektoru Qapi pencere detektoru Serena Merkezi panel 2 eded pult BirKart kecerlidir Daha etrafli melumat ucun zenq

270 Azn

xidmet tezbazar.az kurslar soyuducu ustasi yuk dasima xidmeti arenda masinlar cadir xidmeti santexnik bakı kombi servisi tercume toyota prius arenda masaj